Tijdbesparend

TIJDBESPAREND


MONTAGETIJD

Een standaard woning van ± 200 m² vloeroppervlakte, die wordt uitgevoerd in EUROSTEELframing structuur, kan op de voorziene betonplaat binnen een termijn van 3 à 5 dagen geplaatst worden door een gespecialiseerd bouwteam van 3 werknemers. Indien dit gegeven wordt vergeleken met het traditionele concept, komt men al snel tot de vaststelling dat deze montagetijden voor traditionele bouw vrijwel onrealiseerbaar zijn.


0% FOUTMARGE

Bij andere bouwmethodes is de kans op fouten op de werf reëel. Om deze fouten recht te zetten, dienen werfcontroles en herstellingen toegepast te worden. Dit brengt extra tijd met zich mee.
Bij de EUROSTEELframing structuur is er een 0% foutmarge op de werf. Na de implementatie in de software wordt een interne controle toegepast. Dit laat toe om fouten reeds in de beginfase te elimineren. Hierdoor kan er tijd worden bespaard op mogelijke werfaanpassingen.

DROOGTIJD

Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de droogtijden van materialen. In tegenstelling tot andere bouwmethodes, is dit een extra tijdsvoordeel vermits de EUROSTEELframing structuur in alle tijden en weersomstandigheden kan worden geplaatst.

Tijdbesparend Droogtijd Sneeuw


OPLEVERING

Dankzij de reeds beschreven tijdsvoordelen, kan er heel wat tijd worden bespaard. Dit resulteert in een snellere oplevering waardoor uw gebouw sneller instapklaar is.

Contacteer ons

  Email ons via: info@esfbelgie.be

  +32 11.40.22.01

   Nijverheidsstraat 3
            3990 Peer, Belgie