PROFESSIONEEL

De specialist in geautomatiseerde licht stalen frames.

esf professioneel

Legt uw onderneming zich toe op het bouwen van woningen, appartementen, industriële complexen ,… EUROSTEELframing biedt de totaaloplossing met de lichtgewicht stalen structuur. Bouwen wordt een kwestie van dagen in plaats van maanden. En dat is niet het enige voordeel. De erkende aannemer kan zelfstandig de structuur plaatsen volgens de aangeleverde montageplannen en -voorschriften.

De technologie voor EUROSTEELframing steunt op designsoftware. De aangeleverde bouwplannen worden geconverteerd in onze software. Hieruit ontstaat een 3D-ontwerp, dat verzonden wordt naar onze rolvormers en deze machines draaien de structuur van a tot z uit.

ScotSteel to ScotRFPanel

De frames komen tot stand zonder meten, slijpen of boren en er gaat ook geen materiaal verloren in dit geautomatiseerd proces. Dit is de technologie van morgen. Als leverancier gebruiken we uitsluitend staal van topkwaliteit (Magnelis ® S350GD).

EUROSTEELframing werkt uitsluitend met partners en erkende aannemers. Het is uitermate belangrijk dat de montage op de werf gebeurt volgens de voorgeschreven montage- en veiligheidsvoorschriften. Deze zijn beschreven binnen EUROSTEELframing en worden nageleefd door de erkende aannemers. EUROSTEELframing voorziet een begeleiding van 1 dag bij de montage van een eerste samenwerkingsproject met een aannemer.

EUROSTEELframing streeft naar een optimale wisselwerking met haar partners en erkende aannemers. Deze werkwijze zorgt voor de juiste totaaloplossing zodat alle wensen van de klant ingewilligd kunnen worden.


Voordelen voor de aannemer 

  • lichter dan eender welk constructiemateriaal – Verminderde kans op gebruik van liftmateriaal op de werf. Een persoon kan een wand van 5 meter gemakkelijk dragen;
  • zeer snelle bouwmethode zonder het gebruik van zware gereedschappen en apparatuur, daarbij kan het in elke weersomstandigheid worden geplaatst;
  • gemakkelijke selectie – Geen gesorteer of opruimen op de werf;
  • rechte wanden en rechte hoeken;
  • maatvast;
  • geen afschotisolatie nodig: bovenzijde trussen kunnen in helling worden geproduceerd;
  • minder schroot en afval (2% voor staal en 20% voor hout);
  • milieugericht en een groene positie;
  • klimaatinstallaties en andere modules met bijhorende leidingen kunnen worden verwerkt in de frames en trussen.

 

 

 

Contacteer ons

  Email ons via: info@esfbelgie.be

  +32 11.40.22.01

   Nijverheidsstraat 3
            3990 Peer, Belgie