Werkwijze

We geven een kort overzicht over onze manier van werken, heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

STAP1: ONTWERP

Afbeelding STAP1In deze fase wordt in samenspraak met de architect en/of aannemer alle nodige gegevens uit de bouwplannen geconvergeerd en vervolgens geïmplementeerd in de 3D CAD-software ScotSteel EU. Na een interne designcontrole en een stabiliteitsstudie met behulp van SCIA Engineer kan de tekening worden voorbereid als zijnde productiebestanden. Het project is nu gereed om te worden uitgedraaid.

STAP2: FABRICAGE & ASSEMBLAGE

Afbeelding STAP2

Het projectbestand wordt geconverteerd naar rolvormerbestanden. Deze worden vervolgens ingeladen en de frames kunnen worden uitgedraaid. Hierna worden de verschillende stijlen met elkaar verbonden door middel van klinknagels, schroeven en/of bouten. Op deze manier worden geprefabriceerde wanden/spanten/panelen gecreeërd. Vervolgens kunnen alle onderdelen op een transportbok worden geplaatst. Het project is nu gereed voor transport.

STAP3: TRANSPORT

Afbeelding STAP3Het gehele project wordt op genummerde transportbokken geplaatst die vervolgens via diepladers worden vervoerd naar de bouwwerf.

Aangezien het gaat om een lichtgewicht constructie verschilt het transport in vergelijking met andere bouwmethodes aanzienlijk.

 

STAP4: MONTAGE

Afbeelding STAP4De laatste stap is het monteren van de geprefabriceerde onderdelen op de werf. Op basis van de montageplannen en –voorschriften wordt het project geplaatst door erkende aannemers.

 

Een gebouw monteren in staalframes is een kwestie van dagen !

 

 

 

Contacteer ons

  Email ons via: info@esfbelgie.be

  +32 11.40.22.01

   Nijverheidsstraat 3
            3990 Peer, Belgie