Structuur

Fabricated

Nadat de profielen door de rolvormers zijn uitgedraaid, worden deze geassembleerd tot geprefabriceerde structuren. De rolvormers maken bij productie alle profielen direct op de juiste lengte. Enerzijds worden gaten geponst ten behoeve van uitsparingen voor elektriciteit en sanitair. Hierdoor kunnen de leidingen zonder problemen in de structuur worden verwerkt.

structuur elec sanitair uitsparingen


Anderzijds voorzien de rolvormers gaten voor de rivetten en/ of bouten en buigen deze het staal daar waar verschillende profielen in elkaar geplaatst moeten worden. De dak- en wandprofielen worden onderling verbonden door middel van popnagels en/of teksschroeven, afhankelijk van de engineering.

De spantprofielen worden samengesteld door middel van bouten, afstandhouders en moeren. Alle verbindingsmaterialen zijn volgens de DIN-normen gekeurd en worden aangeleverd door erkende fabrikanten.

structuur afbeelding bout en moer bout en spacer

 

Deze geprefabriceerde structuren worden vervolgens ‘fabricated’ naar de werfplaats getransporteerd.

dieplader

Flatpacked

EUROSTEELframing biedt ook de mogelijkheid om de structuur ‘flatpacked’ aan te leveren op de werf.

Dit houdt in dat de uitgedraaide profielen direct na productie worden ingepakt en vervolgens op de werf worden samengesteld. Bijhorend wordt een assemblagetekening meegeleverd. Voor moeilijkere punten wordt steeds alle mogelijke technische ondersteuning meegegeven en kan er steeds teruggevallen worden op de ervaring en technische kennis van EUROSTEELframing. Gaande van uitgetekende details tot ondersteuning op de werf zelf.

Deze ‘flatpacked’ methode biedt de oplossing indien bepaalde doorgangen te klein zijn voor de geprefabriceerde wanden.

flatpacked

 

 

 

Contacteer ons

  Email ons via: info@esfbelgie.be

  +32 11.40.22.01

   Nijverheidsstraat 3
            3990 Peer, Belgie