Profielen

De EUROSTEELframing structuur maakt gebruik van vier verschillende types profielen waaronder drie types profielen met een verschillende breedte en een spant profiel:

 1. Profielbreedte 90mm:
  Dit is een standaardtype dat gebruikt wordt voor de productie van wanden voor de woningbouw, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, vakantiewoningen,… De wand heeft de nodige stabiliteit om verdiepingsvloeren te dragen. De volledige stabiliteitsberekeningen van de wanden gebeurt door onze studiedienst, die gebruik maakt van de gepatenteerde software.


 2. Profielbreedte 140mm:
  Dit is een type dat gebruikt wordt voor structurele wanden die een hoogte van 4m00 of meer hebben. Deze profielbreedte wordt eveneens gebruikt voor het maken van hellende daken.


 3. Profielbreedte 63mm:
  Dit is een multifunctioneel type dat gebruikt wordt voor het maken van invulwanden, niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden. Buiten het maken van deze wanden is deze profielbreedte eveneens uitermate geschikt voor het maken van meubilair op maat. Tafels, banken, rekken,... alles op maat. De mogelijkheden zijn oneindig.


 4. Profielbreedte 68mm (spant):
  Dit type wordt gebruikt voor vloeren en daken en kan grote overspanningen overbruggen.

 

Spant met een profielbreedte 68mm is een vloer-of dakligger die op maat gemaakt wordt. De hoogte is afhankelijk van meerdere factoren. Deze zijn onder andere de nodige overspanning, de nutsvoorzieningen en energieprestaties. De onderlinge afstand tussen de vloer- of dakliggers verschilt eveneens in functie van de voorgaande ,vermelde factoren. De onderlinge spantafstand voor een vloeropbouw bedraagt 400mm. Deze voor een dakopbouw is 600mm.

De spanten hebben een standaardhoogte van 300mm. Dit is variabel en in samenspraak met de architect en de aannemer.

profielen Spanten van binnen uit

Contacteer ons

  Email ons via: info@esfbelgie.be

  +32 11.40.22.01

   Nijverheidsstraat 3
            3990 Peer, Belgie